2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okulumuz Rehberlik Çalışmaları

12.09.2023 183

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz rehberlik servisince öğrenci, veli ve öğretmenlere yönelik yapılması planlanan çalışmalara ilişkin hedefler aşağıda belirtilmiştir:

Genel Hedef: Psikolojik Sağlamlık( Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenmiştir.)

Yerel Hedef: Sınır Koyma ( Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Yürütme Komisyonu tarafından belirlenmiştir.)

Özel Hedef-1:İhmal ve İstismardan Korunma ( Rehberlik ihtiyaçlarının belirlenmesi için yapılan anket çalışmasından elde edilen veriler neticesinde okulumuz tarafından belirlenmiştir.)

Özel Hedef-2: Dikkat Geliştirme Çalışmaları( Rehberlik ihtiyaçlarının belirlenmesi için yapılan anket çalışmasından elde edilen veriler neticesinde okulumuz tarafından belirlenmiştir.)