Ahmet Soykan Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi Eğitimde,yaratıcılığın,yeniliğin öncüsü eğitimde kalitenin adresi olmak.

Misyon: Türk Milii Eğitiminin amaçları doğrultusunda,sevgi saygı güven dolu bir ortamda,çocukların sosyal,duygusal,bilişsel,psikomotor alanlarda gelişimlerini destekleyerek,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,özgüveni yüksek,başkalarının haklarına saygılı,milli ve manevi değerlerini koruyan,çevresine duyarlı,mutlu,başarılı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 07.30 - 12.30 Sabahçı Grup 12.30 - 17.30 Öğleci Grup Ders Saatleridir.
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda; Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Minik Tema, Akıllı Sınıflar, Satrançla Büyüyorum Projeleri Yürütülmektedir

Telefon - 0 352 243 17 88

WEB - https://ahmetsoykananaokulu.meb.k12.tr

Adres - GESİ FATİH MAH. GÜN SAZAK CAD. AHMET SOYKAN ANAOKULU BLOK NO 17 MELİKGAZİ / KAYSERİ

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Gesi Fatih Mahallesi Gün Sazak Caddesi no:17 MELİKGAZİ / KAYSERİ

Ulaşım Toplu Taşım Araçları ve Özel Araçlar

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 12 km.